Sfeervolle traditionele slaapkamer

Beneden vindt u een woonkeuken, een zitkamer en een boekenkamertje. Keuken en zitkamer worden verwarmd door houtkachels en een pelletkachel. In de woonkeuken is een 5-pitsgastel, een magnetron, oven, koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak en keukengerei voor 10 personen.

 

Op de eerste verdieping vindt u een aparte wc en een badkamer met wc, douche en bad, verwarmd door gaskachel. Er is een atelier/recreatieruimte en er zijn twee afzonderlijke slaapkamers, eentje met een lits-jumeaux en een bedstee en eentje met een twijfelaar. Op deze slaapkamers zijn elektrische radiatoren aanwezig.

 

De tweede verdieping bestaat uit een voorkamer met twijfelaarbed en een royale slaapzolder met 3 eenpersoons bedden, 2 twijfelaars en 2 vouwbedden. Voor alle bedden zijn elektrische dekens beschikbaar.

 

Voor beddengoed en handdoeken kan desgewenst gezorgd worden.

In het huis zijn boeken, langspeelplaten, cassettes en dvd’s aanwezig. Er is een CD/Platenspeler en een DVDspeler met tv (geen tv verbinding). 

Er zijn diverse sport- en spelmogelijkheden (tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, dartbord, veldvolleybalspullen, puzzels, gezelligheidsspelen e.d). In Mouzon, Douzy en Stenay zijn sportmogelijkheden zoals roeien, tennis, zwemmen (overdekt en buiten), carting, (overdekt ), bowling, vissen, etc. Zwemmen kan natuurlijk ook in de Maas.

 

Verder is er een schuur, een ruime kelder en een tuin met terras op het zuiden.